Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

ASE Organizeaza Admiterea de Toamna pe Baza de Dosar

La începutul lunii septembrie, în perioada 3-7 pentru studiile universitare de licență și 3-5 septembrie pentru masterat, ASE organizează a doua admitere de anul acesta.

admitere ase bucurestiDupă prima sesiune de admitere, Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a rămas cu locuri libere la buget la mai multe facultăți, din cauza faptului că anul acesta nu au fost destui înscriși, în condițiile în care universitatea din capitală a introdus examenul de admitere.

Chiar dacă s-a făcut o triere mai bună față de anul trecut, numărul de înscriși a fost mic, iar sesiunea din toamnă a admiterii se va desfășura pe bază de dosar. Singurele examene vor fi cele de competențe lingvistice, pentru specializările cu predare într-o limbă străină.

Pentru licență ASE pune la dispoziție 1.218 locuri la taxă şi 31 de locuri la buget pentru candidaţii români. Locuri la buget au mai rămas doar la facultățile: Administrarea Afacerilor cu predare în franceză şi în germană şi la Relaţii Economice Internaţionale, în timp ce la studiile cu taxă sunt locuri libere la toate facultăţile.

Calendarul admiterii:

 

Oferta Educationala LICENTA - Etapa Septembrie 2013

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop