Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

Universitatea de Nord Baia Mare

admitere universitatea de nordUniversitatea de Nord din Baia Mare este o universitate de stat, multidisciplinara, in continua dezvoltare, pregatind, prin cele patru facultati ale sale, specialisti in: inginerie, economie, stiinte exacte, filologie, filosofie, studii culturale, stiinte ale comunicarii, asistenta sociala, teologie, arte plastice.
Invatamantul superior baimarean, la peste patru decenii de existenta, continua la scara exigentelor contemporane o veche traditie scolara, intinsa pe cateva secole.
Universitatea de Nord din Baia Mare este inscrisa pe coordonatele implementarii reformei, pentru compatibilizarea curriculara si inscrierea in spatiul european al invatamantului superior, asa cum se preconizeaza in Declaratia de la Bologna a ministrilor educatiei din tarile europene.

 

Adresa: Str. Dr. Victor BABEŞ, nr 62/A, 430083, Baia Mare

Telefon: 0262-218922

Fax: 0262-276153

E‐Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pagina Web:www.ubm.ro

 

 FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop