Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

SNSPA - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

admitere snspaViziunea institutionala a Scolii Nationale de Studii Politice Si Administrative consta in promovarea Si punerea in practica a unei legaturi unice intre procesul academic Si transformarea reala din România. Astfel, SNSPA urmareSte constant telul formarii de profesionisti capabili sa contribuie, prin cunostintele lor, la elaborarea Si gestionarea politicilor publice in cadrul institutiilor statului, la dezvoltarea relatiilor internationale ale tarii, la organizarea Si conducerea afacerilor in cadrul companiilor private, la optimizarea procesului de comunicare Si de construire a imaginii de tara sau de firma. 

Adresa:  Str Povidaniei nr 6, Sector  1 Bucuresti
Tel:  021-3180897      
  021-3180898 
 Site Web: www.snspa.ro

FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop