Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

admitere medicina bucurestiVă invit să vă identificați cu sloganul universității noastre “Fii gata de triUMF!” ca motto al demersului nostru profesional. Acest îndemn reflectă însuși statutul de care vă bucurați - unul dintre cele mai privilegiate, de altfel - ca student, ajuns printr-un proces riguros de selecție, într-una dintre cele mai dinamice și fertile instituții de învățământ superior de profil. TriUMF-ul vostru presupune urmarea permanentă a unei traiectorii clar definite și permanent ascendentă, ceea ce înseamnă de fapt construirea și înfăptuirea unei cariere, precum cea de medic.
RECTOR: ACAD. DR. IOANEL SINESCU 

  Site Web: www.univermed-cdgm.ro
   Rectorat Adresa: Strada Dionisie Lupu nr. 37
     Telefoane: +40.21 318.0719; +40.21 318.0721; +40.21 318.0722

FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

 Pentru a veni in ajutor viitorilor studenti la Universitatea de Medicina si Farmacie va prezentam lista cu cladiri:
(Prezentarea fiecarei facultati se gaseste in josul paginii)

admitere medicina farmacie bucuresti

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop