Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

Universitatea Maritima

admitere universitatea maritima constantaUniversitatea Maritima din Constanta (UMC) este o institutie de invatamant superior de stat din Constanta, o comunitate academica formata din cadre didactice, cercetatori, personal didactic auxiliar, studenti, personal tehnic si administrativ.

Universitatea Maritima din Constanta prin oferta de educatie, prin activitatea de cercetare stiintifica desfasurata si auditarile internationale, reprezinta o universitate profilata pe invatamant de marina care actioneza in sensul validarii calitații activitaților didactice prin cresterea capacitații si sanselor absolvenților pe piata maritima internationala in raport cu standardele tot mai ridicate ale acesteia.

Procesul didactic verifica conformitatea activitatilor cu standardele internationale STCW'95 (Standards for Training Certification and Watchkeeping for Seagoing Personnel Code) elaborate de catre IMO (Intenational Maritime Organization).

 

Adresa: strada Mircea cel Batran, 104, 900663 CONSTANTA
Telefon: 40-241/664740
Fax: 40-241/617260
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pagina Web:www.cmu-edu.eu

 FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop