Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

London School of Business and Finance

London School of Business and Finance Bine ati venit la London School of Business and Financeadmitere London School of Business and Finance
   
 London School of Business and Finance (LSBF) este o scoala privata de afaceri, cu sediul in Londra, Marea Britanie.
 London School of Business and Finance ofera programe specializate in domenii precum Management, Finante, Marketing si Afaceri Internationale, programe concepute si adaptate in permanenta la tendinţele pieţei. LSBF atrage cei mai talentati si mai ambitiosi candidati din peste 150 de tari, si colaboreaza cu o retea de peste 400 de parteneri ce asigura dezvoltarea permanenta a programelor  si  aplicabilitatea lor la nivel international.
 Continuare  (link-ul de http://www.lsbf.org.uk/school.html )

 LSBF colaboreazacu Grenoble Graduate School of Business pentru a furniza programe de MBA si masterate cu durata de doi ani: Master in Finante si Master in Afaceri Internationale (MIB), precum si programe universitare cu numeroase specializari, printre care cea in Afaceri Internationale. Parteneriatul dintre LSBF si Grenoble Graduate School of Business include si programe de MBA cu dubla specializare, care combinao diploma de MBA cu un o calificare profesionala, cum ar fi ACCA, CFA sau CIMA. LSBF a dezvoltat programele de licentain parteneriat cu University of Wales, Bradford University si University of Central Lancashire.

 LSBF este, de asemenea, certificatade catre Asociația Expertilor Contabililor Autorizaii (ACCA) pentru a oferi scolarizare de specialitate in vederea obtinerii unei Diplome in Management Financiar.
 LSBF beneficiaza de doua campusuri  in centrul Londrei in zona Holborn și Marble Arch, la care se adauga campusuri in Manchester si Birmigham in Marea Britanie si Toronto si Singapore la nivel international.

5 motive sa alegi LSBF

  •     LSBF  este recunoscuta la nivel international
  •     LSBF detine doua campusuri in centrul Londrei
  •     LSBF ofera servicii si facilitati de ultima generatie
  •     LSBF te pregateste pentru o cariera de succes
  •     LSBF are o retea de studenti din peste 150 de tari si colaboreaza cu peste 400 de parteneri si angajatori

Continuare (link-ul de http://www.lsbf.org.uk/school/why-choose.html )

BURSE DE STUDIU
 Printul Michael de Kent sponsorizeaza o serie de burse in cadrul LSBF pentru studenyii cu merite deosebite provenind din tari emergente. LSBF oferasi alte tipuri de burse, printre care:  bursele “Corporate Scholarships”, care pun accent pe conectarea studentilor direct cu angajatorii, prin intermediul Diviziei Corporate a LSBF, bursa “Women in Business Scholarship”, conceputa pentru a incuraja si pregsti viitorii lideri de sex feminin care intr-o zi vor deveni directori executivi si presedinti de corporatii, si Bursa “Diversity Scholarship”, conceputa pentru a sustine formarea retelelelor globale de tip corporate intre angajatori si studenti.
Pentru detalii despre burse, conditiile de acordare si taxe de scolarizare, viziteaza http://www.lsbf.org.uk/students/fees-funding.html


Studiaza si tu la London School of Business and Finance!


PROGRAME POSTUNIVERSITARE

 London School of Business and Finance este destinatia ideala pentru cei cedoresc o cariera inManagement, Finante, Marketing sau Afaceri Internationale. Programele postuniversitare pe care le oferim reflecta evolutia economiei globale si determina specializarile pe care scoala le propune viitorilor studenti. Programele  MBA si  Masteratele (ex. Master in Finante, Master in Marketing sau Master in Afaceri Internationale) au fost create cu ajutorul partenerilor si a colaboratorilor scolii care ajuta studentii sa-si dezvolte un profil cat mai fidel in raport cucel solicitat de marile corporatii.  
Continuare(link catre http://www.lsbf.org.uk/programmes/masters.html )

CALIFICARI PROFESIONALE
 LSBF ofera un portofoliu complet de calificari profesionale înContabilitate (ACCA si CIMA), Finante (CFA®) si Marketing (CIM). Calificarile profesionale sunt recunoscute la nivel international si ajuta studentii sa se pregateasca pentru un loc de munca specializat. Mai mult decat atat, o calificareprofesionalaaduce cu sine o experienta pe care angajatorii o cer aproape fara exceptie.
 Continuare(link catre http://www.lsbf.org.uk/programmes/professional.html )

PROGRAME UNIVERSITARE DE LICENTA
 Programele universitare propuse de LSBF sunt o reala rampa de lansare a carierei, oferind studentilor nu doar o programa specializata ci si o serie de posibilitati de socializare si activitati extracurriculare. Dintre numeroasele specializari pe care studentii le pot alege, cea in Afaceri Internationale imbina cu cuccces atat notiunile teoretice cat si partea practica, pregatind studentii pentru a face fata cerintelor celor mai importanti angajatori de pe piata econimica.
Continuare (link catre http://www.lsbf.org.uk/programmes/undergraduate.html )

 

PROGRAME ONLINE
 InterActive este platforma revolutionara prin care LSBF si-a propus sa redefineasca standardele de e-learning, oferind studentilor flexibilitate totala fara a face insa rabat de la calitate. Prin intermediul platformei InterActive studentii beneficiaza de aceeasi programa si de suportul acelorasi profesori care sustin programele in campus. Studentii au acces la sali de clasavirtuale, forumuri de discutii și o gama de resurse, inclusiv cursuri video live și inregistrate, suport tehnic 24/ 7, o biblioteca online si publicatii de specialitate.
Continuare (link-ul de http://www.lsbf.org.uk/study_online.html )

 

London School of Business and Finance
8/9 Holborn, London, EC1N 2LL, United Kingdom
Tel:+44 (0) 20 7823 2303
Fax:+44 (0) 20 7823 2302
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Website: www.lsbf.org.uk

 

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop