Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

Universitatea din Petrosani

admitere universitatea din petrosaniUniversitatea din Petrosani are o lunga si frumoasa traditie, fiind continuatoarea Institutului de Mine, care a functionat in Bucuresti peste 80 de ani, iar din anul universitar 1957 – 1958 a functionat la Petrosani. Doar cateva universitati se pot mandri cu o asemenea descendenta atestata prin decretul domnitorului A.I. Cuza din 1864 de infiintare a „Scoalei de Ponti si Sosele, Mine si Arhitectura”.
Dupa anul 1990, prin diversificarea domeniilor si specializarilor universitare, Institutul de Mine din Petrosani a devenit Universitatea Tehnica (1991) si apoi Universitatea din Petrosani (1995). Avand drept fundament aceasta puternica traditie universitara si prestigiul de care se bucura in tara si in strainatate, Universitatea noastra asigura astazi conditiile necesare pentru ca studentii sai sa dobandeasca o inalta calificare in multe si variate domenii, pregatirea desfasurandu-se la toate formele de invatamant.

 

Adresa: Str. Universitatii, Nr.20, Petrosani, ROMANIA

Telefon: (+ 4) 0254.542580

Pagina Web:  www.upet.ro

 

 FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop