Lista Facultati | Admiterea la Facultate, Subiecte Admitere 2013

Switch to desktop

Universitatea Politehnica

admitere universitatea politehnica timisoaraInfiintata in anul 1920, la scurt timp dupa unirea teritoriilor romanesti, intr-un context european marcat de redefinirea statala si tarele primului razboi mondial, scoala Politehnica din Timisoara - cum s-a numit la inceput - a constituit raspunsul pentru una din cerintele formulate de societatea romaneasca a vremii, si anume formarea de ingineri.
Universitatea "Politehnica" din Timisoara, universitate de cercetare avansata si educatie, este astazi una dintre scolile romanesti cu traditie, recunoscuta in plan national si international, atat prin activitatea generatiilor de cadre didactice, cat si prin activitatea de exceptie a unor academicieni prestigiosi.

 

Adresa: Pta Victoriei No. 2, 300006 Timisoara, Romania
Telefon: +40-256-403000; +40-256-403210
Fax: +40-256-403021
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Site Web: www.upt.ro

 

 FACULTATILE DIN CADRU UNIVERSITATII SE GASESC IN TABELUL DE MAI JOS

Copyright © www.ListaFacultati.ro 2007-2013 . Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al ListaFacultati.ro.
Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.ListaFacultati.ro cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica /contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.

Top Versiunea Desktop